Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 42 Gäste online

VAŠI PREDLOZIKad u Koprivni uđete u nečiju kuću,dobar domaćin će vas ponuditi kafom,rakicom,ručkom…
Vi ste sad ušli na zavičajnu stranicu Koprivne i jako nam je žao što vam ne možemo ponuditi Koprivnsko posluženje-gostoprimstvo, ali vas zato u ime Koprivljana pozdravljamo i želimo Vam lijep boravak na našoj i Vašoj web stranici koprivna.com.
Web stranica www. koprivna.com Vam omogućava da radite mnoge zabavne stvari kao što su objavljivanje informacija, vijesti, reportaža, tekstova, komentara, slika,zapisa i drugih sadržaja. Kada objavite nešto na stranici www. koprivni.com, Vi postajete vlasnik tog sadržaja.
Uz fotografiju/zapis mora da stoji ime autora, a ako je zapis preuzet iz nekog izvora ili medija, mora da piše i odakle je preuzet.

Da bi održali prijatnu atmosferu, molimo Vas da svoje poruke usklade sa opštim kulturnim i društvenim normama, bez vrijeđanja i provociranja.
Uvažavajte druge onako kako biste željeli da Vas uvažavaju. Različita vjerska, etnička, polna i rasna pripadnost ne smije biti povod za sukob među korisnicima. Ukoliko imate neki problem i želite da ga izložite ,opišite svoj problem što detaljnije možete jer naš sajt nije jednosmerna ulica za Vas smo uvijek tu!
Vaše sugestije, predlozi, primjedbe i naravno kritike su dobrodošle, jer sajt će biti dobar samo onoliko koliko ste vi zadovoljni njime.
Ako smatrate da nismo ispunili svoja obećanja ili Vaša očekivanja, molimo Vas da nas o tome odmah obavijestite kako bismo preduzeli korektivne mere i poboljšali uslugu za naše posjetioce. Mi smo samo u obavezi da pregledamo materijale a sadržaji za koje znamo da krše naša prava neće biti objavljeni, odnosno biće obrisani.
Volimo čuti Vaše mišljenje!
Svi vaši komentari i sugestije vezane uz ove teme ,stranicu ili zavičaj Koprivnu su dobrodošle.

Stoga pišite nam na : Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann.
Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian UnterbergPostovani administratore g.Zeljko Markovic, postovani koprivljani
Cesto posjecujem ovu vasu i nasu divnu stranicu. Uvjek lijepog i novog sadrzaja.
Hvala Vam na trudu i radu. Posebno sam se obradovala kad sam vidjela da ste postavili stranicu HO Srcem za Modricu ciji sam aktivan clan i u ime nase humanitarne organizacije jedno veliko HVALA za to.
HO Srcem za Modricu formirana je posle majskih poplava 2014 godine. Do sada smo napravili niz akcija na podruciju opstine Modrica. Izmedju ostalog izvrsili smo nekoliko lijepih akcija u mojoj i vasoj Koprivni.
Dragi moji koprivljani sirom svijeta, pozivam vas da se pridruzite nasoj divnoj humanitarnoj organizaciji. Mjesecni iznos je izmedju 5-20 SFR, kako ko moze i pomozimo onima kojima je pomoc potrebna. Posjetite nasu stranicu, informisite se ko smo, sta radimo i kako radimo. Pridruzite nam se i radujem se vasem odzivu.
Zahvalila bih se i nasim saradnicima na terenu: koprivljanskom svesteniku Jadranku Stojanovicu, RK Vidra, Svetosavskoj omladini i drugim saradnicima kojih ima jako puno. Hvala vam svima od srca na pomoci i podrsci.
Dragi koprivljani, postovani Zeljko ostanite zdravi, veseli i nasmijani.

Srdacno vas sve pozdravljam

Radmila Radisavljevic / Cvijanovic

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
Weitere Beiträge...
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450290
DanasDanas337
JučeJuče324
Ova SedmicaOva Sedmica2442
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8417
UkupnoUkupno1450290