Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 31 Gäste online

KOPRIVNA-Tragom prošlosti

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg


KOPRIVNA TRAGOM PROŠLOSTIPrva promocija Koprivnskog blaga, kako reče profesor Ilija Pavlović desila se 30.12.2011 godine u Osnovnoj školi Sveti Sava, Koprivna.Bio je to izuzetan, važan događaj za cijelu Koprivnu, Koprivljane iako je posjećenost na promociji mogla da bude i veća.
No, pored učenika svih uzrasta i nekolicine roditelja te zu naše drage goste i prijatelje Koprivne prof Iliju Pavlovića i pisca, prof Milovana Petrovića, Radomira Todorovića, Milisava Đurića,Jovice Markovića predsjednika MZ, i nastavnika škole iz Koprivne odpočela je promocija same knjige.
Goste je pozdravio Radomir Todorović koji je na neki način i pokretač stvaranja knjige, potom više o knjigi je nadahnuto govorio prof Ilija Pavlović, koji je tom prilikom predložio da to bude prva promocija, dakle da se ponovo osmisli promocija iste u našem Kulturnom domu Koprivna, potom je goste pozdravio Milisav Đurić i rekao nešto iz svog ugla a vezano za knjigu i njenu vrijednost.
Sam sadržaj između korica pobudio je pažnju učenika i odraslih tako da je promocija odslušana uz veliku pažnju i poštovanje a propraćena je i uz novinarsku ekipu televizije RS i BN-a.
Po završetku kratkoga izlaganja o knjigi, svi učenici su imali priliku i čast da dobiju po jedan primjerak knjige na poklon na obostrano zadovoljstvo što je svakako i lijep gest organizatora da baš u školi se poklanjaju tako vrijedni pokloni ,,koprivnsko čedo‘‘ kako nazvaše našu knjigu-Koprivna Tragom Prošlosti-.
Bilo je ovo još jedno u nizu lijepih dešavanja u našoj Koprivni uz napomenu i obećanje da će promocija ove knjige da se ponovi u našem domu Kulture u Koprivni zu još veću posjećenost kako to i dolikuje takvom djelu…

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
Weitere Beiträge...
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450382
DanasDanas38
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2534
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8509
UkupnoUkupno1450382