VRIJEME PROLAZI ZAPISANO OSTAJE CRKVA Crkvene Informacije Crkvene Informacije Извјештај на крају грађевинске сезоне 2014-те
Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 45 Gäste online


СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВЕНА ОПШТИНА КОПРИВНАКопривна 74489, телефон 053/878-171, емаил: Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann.


 

Помоз Бог драги моји копривљани и копривљанке!

 

Као прво желим да вам честитам сретну и Богом благословену 2015.годину са молбом Господу да нам буде боља него прошла година.
Иза нас је веома тешка година,нашу Копривну као и многе друге крајеве захватиле су велике поплаве и клизишта. Читаво насеље Осоје је потопљено,а девет кућа Вујића у Горњој Копривни оштећено у клизиштима,неки су се морали и иселити из својих домова. Желим да се захвалим свима који сте на било који начин помогли оштећеним да што пре санирају штете и да поново почну живјети у својим домовима. Посебно ми је драго што сте многи указали повјерење нашој Цркви у Копривни и преко ње дијелили помоћ своју, наша Црква у Копривни је и сама ставила сва своја новчана средства у куповини потрепштина које су биле потребне народу а и њихову подијелу. Црква је као и досад,а као што ће и увјек бити, била уз свој народ. Заједно је све лакше.
Радује ме чињеница да је у протеклој,веома тешкој години у нашој Копривни рођено дестеро дјеце( у 2013 само четверо.) и свако дјете је даровано од стране Цркве скромним даром,тако ће се наставити и у 2015.години. Такође и са ратним војним инвалидима наше Копривне од прве до пете категорије је уприличен састанак гдје им је подијељена скромна помоћ,то се ради задњих неколико година а наставиће се и у 2015.години.
Протекла година је и поред оваквих невоља била успјешна што се тиче градитељских ствари. Настављена је градња Спомен Собе и Светосавског дома. У 2014.години сакупљено је 22 434 км што у новцу а што и у материјалу. Урађено је доста посла,чак можда и више него што је планирано. Читав објекат је озидан и за то је било потребно 7500 блокова,урађена је плоча на Спомен Соби,на кухињи и пратећим просторијама као и на источном испусту. Остало је плоча да се ради на Светосавском дому и сали укупне величине 280 метара квадратних и већ полако купује материјал за њу,надамо се да ћемо одмах на прољеће то урадити. После тога долазе две веома велике ставке,грађа и лим а и њихово постављање што све укупнпо кошта око 50 000 км. Те послове неможемо етапно радити већ заједно и зато ће бити велики проблем за колико времена а и дали ћемо моћи сакупити толики новац. Велика новчана средства посебно ако се сви не укључимо. Жао ми је што и поред тога што има нас Копривљана око 600 породица,што оних који живе по иностранству а и ових који живе у Копривни само 149. нас је дало свој прилог,неки по неколико пута у току године,па је тај број и мањи. Жао ми је што се неможемо ујединити,па чак ни око оваквих пројеката. Ово све остаје вашој дијеци и становницима Копривне. Ујединимо се,а кад се ујединимо ово ће бити заиста лако завршити. Вјерујем да ће тако бити.
На крају желим вам добро здравље и да вам ова нова година буде пуна радости,здравља и весеља. Вјерујем да ћемо се ујединити,а ви?

 
Ваш свештеник протојереј Јадранко Стојановић
 

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450386
DanasDanas42
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2538
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8513
UkupnoUkupno1450386