Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 46 Gäste online


Помоз Бог драги моји Копривљани и Копривљанке,
Kао прво желим да вас све поздравим,и пожелим Вам добро здравље.
Сви сте Ви свједоци велике поплаве која је задесила нашу Копривну,а не само нашу Копривну већ околне градове, пола Републике Српске а и доста дијелова Републике Србије.
Код нас је потопљено читаво насеље Осоје укупно 61.кућа,једна кућа у Горњој Копривни и појавило се клизиште које је неке куће уништило а неке оштетило укупно њих 7.,а појавила су се клизишта још код 5. домова али нису угрозили мјесто становања већ само помоћне објекте.
Велики број нашег народа је угрожен овом поплавом и не само они чији су домови оштећени већ и они који имају њиве своје у пољу и користе их. Доста је њих који ових дана већ трећи пут ове године сију по копривљанском пољу и заједно се молимо да ово буде задњи пут како Босна излијева се из свог корита. Но мени није била намјера да вас упознам о катастрофалном стању после поплава, сви ви имате неког овамо па вас је информисао а има и ова наша страница на којом имају слике, већ ми је била намјера да јавно похвалим све вас који сте се укључили у акцију помоћи нашим копривљанима а и читавој Републици Српској.
У нашу Копривну су долазиле помоћи и у мјесну заједницу а и у Цркву. Помоћи су биле највише у гардероби,срествима за хигијену,и храни. Било је и новчане помоћи који су сами људи који су сакупљали са преседником мјесне заједнице подијелили.
Наш народ у Копривни који није био угрожен поплавама заједно са Црквом се организовао у помоћи , како у храни док је била још вода тако и касније у чишћењу,што је резултат да смо за пар дана имали чисто село.
Омладина из Копривне је била заиста на висини задатка и хвала им,жао ми је што их је све мање али драги Бог ће дати да се што више рађа дјеце па ће бити и омладине. Заиста не бих желео да по реду се захваљујем свима,не због тога што је то тешко већ зато што се бојим да неко од вас који сте помогли буде не намјерно изостављен. Наравно било је и оних „чачкохоличара“ (што сједе,чачкају зубе,пију и имају за све коментар и све они знају) али на њих нећемо обраћати пажњу,нек се угледају на нашу омладину.

Хвала вама из Швајцарске,Хвала вама из Њемачке,Хвала вама из Аустрије,Хвала вама из Словеније,Хвала вама из Брода, Хвала вама из Теслића,Хвала вама свима који сте на било који начин помогли нашу Копривну.
Молим се Богу да нам свима подари мудрости да из ове невоље извучемо поуку.

Протојереј Јадранко СтојановићJoomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450386
DanasDanas42
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2538
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8513
UkupnoUkupno1450386