Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 50 Gäste online


Poštovani Koprivljani i prijatelji!Želimo da Vas srdačno pozdravimo u ime građevinskog Odbora Crkvene opštine Koprivna , a za gradnju SPOMEN SOBA POGINULIM BORCIMA I SVETOSAVSKI DOMA.
Iz mnogih priloga i slika možete pročitati i vidjeti o kakvom se projektu radi i koji su osnovni ciljevi i namjere ovoga objekta.
Tu će te vidjeti da sam objekat ima višestruku funkciju Spomen Sobe poginulim borcima i svetosavski dom. I jedan i drugi su od velikog značaja za Koprivnu i sve stanovnike koji su i u Koprivni a i za one koji sad trenutno žive po bijelom svijetu.
Za sve Vas koji želite aktivno pomoći i učestvovati u razvoju i životu ovoga projekta, više ste nego dobro došli i možete se uvijek javiti našem svešteniku proti Jadranku Stojanović , telefonom , e-mail i putem ove web stranice. Naravno, i svaka vaša druga pomoć, savjet ili sugestija je dobrodošla, jer samo tako možemo napredovati i razvijati ovaj naš i vaš projekat. Pri samoj ideji gradnje ovog objekta tražilo je se mišljenje svih koji su bili raspoloženi ali mali je broj onih koji su se uključili. Izabran je i građevinski odbor koji će biti od pomoći u toku gradnje objekta.
O daljnjim tokovima i aktivnostima projekta mi ćemo Vas redovno obavještavati i informisati, kako našim direktnim kontaktima preko grđevinskih odbornika, tako i preko ovih medija informisanja. Na kraju godine ćemo pripremiti jedan građevinski izvještaj o radovima u 2013. godini i šta se planira raditi u 2014.godini.

"DRAGI KOPRIVLJANI MI GRADIMO NAMA , A NAŠIM NASLEDNICIMA OSTAJE!"

Očekujuci Vašu pomoć i saradnju, svako dobro Vam želi,
Vaš sveštenik proto Stojanović i Građevinski Odbor

Oktobar.2013

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450386
DanasDanas42
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2538
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8513
UkupnoUkupno1450386