Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 54 Gäste online

INFORMACIJE-NOVOSTI


Portali objedinjuju različite informacije iz većeg broja izvora, pružajući tako dosljedne podatke i pristup brojnim aplikacijama, koje bi u suprotnom predstavljale zasebne jedinice.
Lični portal je stranica na Webu koja uglavnom pruža mogućnosti posebno prilagođene svakom korisniku, uz mogućnost posjeta i prelaska na stranice s drugačijim sadržajem.

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg

АПЕЛ ЗА ПОМОЋ САМОХРАНОЈ МАЈКИ
Обраћам се свим хуманим људима добре воље који желе а могу да помогну, самохраној мајки,Дуњи Дудак из Гаревца код Модр иче, која одгаја своје двоје малољетне дјеце, ћеркицу Катарину која има пет година и сина Станка са само четрнаест мјесеци, у условима који су више него лоши за живот, у соби сазиданој од блокова са плочом, дакле без крова, коју су она и муж почели да граде прије двије год.
Муж од Дуње погинуо је у љето прошле године возећи дрва са трактором, а желим напоменути да је из породице Дудак, тачније дјевер од Дуње дао што се нај више дати може, живот, бранећи родну груду...

Дуња тренутно нема никакво запослење иако како рече покушава да пронађе било какав посао како би изашла на крај бар са основним намирницама за живот дјечице и ње. Тренутно преживљава од социјалне помоћи и то помоћ за друго дијете од 45 км.
Принуђена сам да се обратим добрим људима, добре воље који имају разумијевања и слуха да ми помогну да како колико толико побољшам услове за живот моје дјеце, прије него ли почну хладни дани...Биле су ово кроз сузе ријечи забринуте мајке Дуње Дудак.
Свака помоћ је добро дошла, и ми вам се унапријед захваљујемо!

Помоћ се може уручити директно на кућну адресу у Гаревцу,

Дуња Дудак
Војводе Путника бб
74484 Гаревац-Модрича
или ступити у контакт преко човјека који је већ помагао породицу Дудак на телефон:
0523642196 / 0794780606.

Радо Ђорђић

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450386
DanasDanas42
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2538
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8513
UkupnoUkupno1450386