Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 51 Gäste online

VAŠI PREDLOZIKad u Koprivni uđete u nečiju kuću,dobar domaćin će vas ponuditi kafom,rakicom,ručkom…
Vi ste sad ušli na zavičajnu stranicu Koprivne i jako nam je žao što vam ne možemo ponuditi Koprivnsko posluženje-gostoprimstvo, ali vas zato u ime Koprivljana pozdravljamo i želimo Vam lijep boravak na našoj i Vašoj web stranici koprivna.com.
Web stranica www. koprivna.com Vam omogućava da radite mnoge zabavne stvari kao što su objavljivanje informacija, vijesti, reportaža, tekstova, komentara, slika,zapisa i drugih sadržaja. Kada objavite nešto na stranici www. koprivni.com, Vi postajete vlasnik tog sadržaja.
Uz fotografiju/zapis mora da stoji ime autora, a ako je zapis preuzet iz nekog izvora ili medija, mora da piše i odakle je preuzet.

Da bi održali prijatnu atmosferu, molimo Vas da svoje poruke usklade sa opštim kulturnim i društvenim normama, bez vrijeđanja i provociranja.
Uvažavajte druge onako kako biste željeli da Vas uvažavaju. Različita vjerska, etnička, polna i rasna pripadnost ne smije biti povod za sukob među korisnicima. Ukoliko imate neki problem i želite da ga izložite ,opišite svoj problem što detaljnije možete jer naš sajt nije jednosmerna ulica za Vas smo uvijek tu!
Vaše sugestije, predlozi, primjedbe i naravno kritike su dobrodošle, jer sajt će biti dobar samo onoliko koliko ste vi zadovoljni njime.
Ako smatrate da nismo ispunili svoja obećanja ili Vaša očekivanja, molimo Vas da nas o tome odmah obavijestite kako bismo preduzeli korektivne mere i poboljšali uslugu za naše posjetioce. Mi smo samo u obavezi da pregledamo materijale a sadržaji za koje znamo da krše naša prava neće biti objavljeni, odnosno biće obrisani.
Volimo čuti Vaše mišljenje!
Svi vaši komentari i sugestije vezane uz ove teme ,stranicu ili zavičaj Koprivnu su dobrodošle.

Stoga pišite nam na : Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann.
Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg


DRUŽENJE


Poštovani moji Koprivljani ova druženja imaju cilj da se okupimo mi koji smo u dijaspori jer u Koprivni nije problem da se okupimo.
Cilj okupljanja bi bio da se vidimo mi stariji koji se nismo vidjeli godinama, da se naša omladina upozna i smatram da je šteta što taj dan nema malo sporta a naveče muzika.
Vrijeme brzo prolazi i mi koji smo se poznavali već se zaboravljamo a nove generacije se i neznaju.
Možemo li mi odvojiti jedan dan u godini? Kad vidimo kako život brzo prolazi mislim da ova akcija zavrjeđuje pažnju a ne košta puno.
Uloga susreta mišljenja sam ne treba da se svodi samo na donacije i verske obrede nego čisto druženje.
Slažem se sa tobom Novice ,sa tihom muzikom da opravdamo dolazak –podsetimo se mladosti i protračaramo kako to već znamo a da se ne derindžamo ili pričamo mimikom, inače je muzika prglasna na svim druženjima a ovaj put je prešlo sve granice!
Uzeti taj dan kao slavu,lomljenje kolača i drugih obreda samo bi nas udaljilo od smisla druženja i nezaboravimo da je malo ljudi koji to organizuju i koji hoće još da organizuju!
Ideja je jednostavna,mi hoćemo da se družimo.

T.Milorad - Graubünden

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
Weitere Beiträge...
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450298
DanasDanas345
JučeJuče324
Ova SedmicaOva Sedmica2450
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8425
UkupnoUkupno1450298