VRIJEME PROLAZI ZAPISANO OSTAJE SPORTISTI KOPRIVNE
Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 44 Gäste online

SPORT

Sport ima za cilj rezultat, vrhunski domet, iznadprosječna opterećenja i slično. Sport danas predstavlja profesionalni izbor pojedinca, a uspjeh i rezultati su vezani za više faktora, prije svega za timski rad i finansijska ulaganja. Sportska rekreacija ima kao primarni zadatak pozitivno djelovanje na zdravlje i to na sve njegove aspekte. U tom cilju, sportske aktivnosti i opterećenje treba da budu prilagođeni određenim grupama ljudi.
Rekreacija predstavlja svaku aktivnost izvan profesionalnog rada koju pojedinac lično izabere u cilju odmora, relaksacije, razonode i zabave. Rekreatino bavljenje sportom znači da se ne bavimo time zbog zarade nego iz lične potrebe.
Sportska rekreacija koristi sport i tjelesnu aktivnost u svrhu zadovoljavanja potrebe za kretanjem i tjelesnom aktivnošću.
Važno je naglasiti da je sportska rekreacija danas nužnost u smislu prevencije bolesti, a da je ona zanemarena kod velike većine stanovništva!Darko Vidović iz Koprivne koji živi u Austriji..
prvak Austrije u 2013,
učesnik svjetskog prvenstva u karatu 2013 ,
ostvario četvrt finale na evropskom prvenstvu u Lissabonu ,
na takmičenju u Zürichu krajem Januara 2014 osvoio prvo mjesto,
sportista godine 2013 u Austriji idt..

Pantić i Popović


Dejan i Čedo


Vasić Maja

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian UnterbergNAJBOLJI SPORTISTI MODRIČE ZA 2013. GODINUNajbolji u sportu Modriče za 2013. godinu proglašeni su 24. januara 2014. godine u Plavoj sali Srpskog kulturnog centra. Događaju su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić, zamjenik načelnika Nikola Savić, predsjednik i potpredsjednik Skupštine opštine Petar Gagulić i Siniša Nikić, delegat u Vijeću naroda RS Novka Marković te veliki broj sportista, predstavnika sportskih kolektiva i građana.
Nakon otvaranja manifestacije prisutne je pozdravio načelnik opštine Mladen Krekić, čestitao nagrađenima na postignutim rezultatima, te poželio mnogo zdravlja i novih uspjeha u narednom periodu.

Ovom prilikom uručene su zahvalnice, pohvale, diplome sa srebrenjakom i priznanja najboljim u sportu Modriče za 2013. godinu.


DIPLOME SA SREBRENJAKOM

Čedo Pantić – kik-boks kluba “Gvardija” – kadet
NAJBOLJI U SPORTU OPŠTINE MODRIČE ZA 2012. GODINU


Najbolji u sportu Modriče za 2012. godinu proglašeni su 1. februara 2013. godine u prepunoj sali Srpskog kulturnog centra.
Događaju su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić, zamjenik načelnika Nikola Savić, predsjednik i potpredsjednik Skupštine opštine Petar Gagulić i Siniša Nikić, delegat u Vijeću naroda RS Novka Marković, poslanik u Narodnoj skupštini RS Risto Maric i prof. dr Vladimir Jorga, predsjednik ETKF i potpredsjednik ITKF iz Beograda, te veliki broj sportista, predstavnika sportskih kolektiva i građana.

U konkurenciji najboljih modričkih trenera PRIZNANJA
3. Treće mjesto – Zoran Vidović, FK „Partizan“ Koprivna

Pohvale, diplome sa srebrenjakom i priznanja najboljim u sportu Modriče za 2012. godinu.

DIPLOME SA SREBRENJAKOM

Maja Vasić – Klub borilačkih sportova

IZVOR:

Zvanična prezentacija administrativne službe
opštine Modriča

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
Weitere Beiträge...
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450292
DanasDanas339
JučeJuče324
Ova SedmicaOva Sedmica2444
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8419
UkupnoUkupno1450292