Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 64 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj više

PREPORUKE


"PREPORUKA" je glavni provajder informacija o proizvodima i uslugama. Jednim pozivom se prijavljuje primjedba, pohvala, sugestija, pitanje.
Tako da preporuke čitaju svi, putem interneta ili provjeravaju telefonskim pozivom. Dakle, prije nego što neko pođe u kupovinu, pogleda na Internetu ili pozove telefonom i provjeri da li je već neko imao primjedbu ili pohvalu na proizvođača ili proizvod koji planira da kupi.
Prvi put potrošači mogu da pomognu jedni drugima i na jednostavan način mogu izbjeći prevare, loše usluge, visoke cijene…

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg


DARUJTE NAMJEŠTAJ KOJI UVIJEK IMA SVOJU VRIJEDNOST

Prije nego počnete birati orginalan poklon porodici,prijatelju postavite najprije pitanje financije.
Koji iznos imate na raspolaganju i želite li kupiti pojedinačne komade ili kupiti etno namještaj za cijelu kuću tj.stan?Ovo je prilika da Vaš orginalan poklon za skroman novčanik bude neobično velik,orginalan i unikatan poklon!
Ukras vašeg doma koji ne stari i na svakom mjestu vašeg doma ima svoje pravo svojstvo – vrijednost i ljepotu. Danas je u svijetu sve manja povezanost između čoveka i prirode. Sve je više sukoba u civilizaciji. Znaci sad već jasno ukazuju na to da je čovek zaboravio odakle dolazi i gde nastavlja svoj put. Priroda se sve više udaljava, a mi smo još uvek u svijetu sjaja i blještavila. Mi želimo da zaustavimo ili barem da usporimo taj tok svojim radom, kroz izradu drvenog nameštaja i raznih ukrasnih predmeta.
U našem radu, najbitniji elementi su praktičnost i estetika, koji se dopunjuju i stvaraju jedan prirodan i etno - prakulturni uticaj. Bavi se prvenstveno izradom krivog nameštaja od panja raznih ukrasnih predmeta za enterijer. Naši radovi su unikatni, cilj nam je da zadržimo prirodan oblik i boju drveta.
Za mnoge ljude koji su imali priliku provesti neko vrijeme u drvenim objektima i doživeti ih u njihovoj toplini, pitomosti, prirodnosti i plemenitosti, boravak je sigurno bio nezaboravan i posebno prijatan, a bogatstvo oblikovnih formi u konačnoj izradi daje im neograničene mogucnosti kombinacija dizajna i organizacije enterijera. Drvena kućna ili terasa predstavlja ispunjenje životnih snova mnogih ljudi, kao i zdrav i srećan život u budućnosti!
Savremen gradski čovek, često nesvjesan obolievanja od zračenja neprirodnih materijala, i pod težinom ubrzanog života popracenog stresom kao osnovnim neprijateljem čovečanstva, u današnje vrijeme ponovo postaje svjestan uticaja prirode na njegov mir i zdravlje, pa tim više prihvata tradicionalne i zdravije proizvode. Kako putem ishrane, zdravijeg životnog stila, povratku prirodi i domaćim eko - proizvodima, tako i u ambijentalnom smislu sve veći broj ljudi prihvata ideju življenja ili bar odmora u drvenom, tradicionalnom objektu, modifikovanom prema modernim pogledima i stilskom ukusu modernog vremena.
Bavim se izradnjom unikatnog i jedinstvenog namestaja ( nijedan komad nije isti ) koji se radi 90% ručnom obradom, najviše u ruralno-etno stilu, a ipak sa modernim elementima kovanog gvozđa i praktičnosti - povrh svega kvaliteta koji garantuje predana i ručna izrada koristeći jedinstvene metode, koje ne mogu otkrivati. Sve u svemu - finalni proizvod je takve izrade - da traje generacijama.
Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa nekim od naših proizvoda, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila, a kontakt za početak napravite putem ove stranice.

Rado Vaš poziv ili posjetu očekuje "Etno stolarija Marjanović -Koprivnska Trebava".

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
Weitere Beiträge...
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1437705
DanasDanas22
JučeJuče502
Ova SedmicaOva Sedmica1295
Ovaj MjesecOvaj Mjesec11234
UkupnoUkupno1437705