Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 35 Gäste online

O Web-StraniciCijenjeni Posjetioci www.Koprivna.com!Dobro nam došli!

Nadamo se da će informacije koje ovdje dobijete biti razlog više da se odlučite i budeta sa nama na Koprivnskoj web stranici .
Ove stranice su kreirali amateri, entuzijasti zaljubljeni u Zavičaj, koji želele dokumentirati sadašnjost,prošlost , budućnost i ljudski utjecaj oko mjesta Koprivne.
Trudimo se da podatci budu što tačniji i sadržaj stranica što zanimljiviji. Nadam se da ćete naći nešto zanimljivo,interesantno ili neke slike koje dugo niste vidjeli. Na greške koje se pojave na Sajtu nadam se da ćete imati razumijevanja jer sve ovo radimo iz hobija a u želji da nešto napravimo za našu Koprivnu.
Svima kojima budemo išli na živce, ne moraju posjećati naš Sajt, jer to je to što mi znamo, a cijenimo druge koji imaju i znaju bolje...
Uživajte u fotografijama i poštujte prirodu!
Berite samo ono što ste sami posadili i "lovite" samo fotoaparatom!
Stranica bi trebala biti lijepa, privlačna, nova, čitljiva, i po "mogućnosti" u vrhu po kvaliteti, čitanosti i posjećenosti.
Kako to postići?
Vrlo teško.
Biti svoj, jednostavan a drugačiji od drugih je naš cilj:istiniti,realni i privlačni za mlađe i starije.Biti orginalan, mišljenja smo biti to što jesmo i stajati iza toga.
Pokušavamo biti ogrinalni ali na svoj način a definišemo to ovako:” to smo što smo “ i ponosimo se našom KOPRIVNOM.

Ako imate dobru ideju,dobar savjet,priloge,slike ili neku kritiku pišite i javite nam se,vaša WWW.koprivna.com.

U slučaju da bilo šta ne prihvatate ,da Vam se ne sviđa molimo vas napustite stranicu, u slučaju da vam je nešto nejasno i nerazumljivo obratite se administratoru! Hvala!

naša adresa:


Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann.


21.08.2009


°°


DRAGI POSJETIOCI
Ova naša stranica otvorena je za sve ljude dobre volje, bez obzira na bilo kakve kulturne, nacionalne, religiozne, polne, intelektualne razlike i sl.
Privatna diskusija se odnosi na slučaj kada dva korisnika vode lični razgovor koji se ne tiče drugih korisnika. Za privatne diskusije postoje "Privatne poruke".
Netrpeljivost, vrijeđanje i uznemiravanje drugih korisnika zbog osobnih-privatnih osnova, vjerske, nacionalne, spolne ili stranačke pripadnosti, odnosno političkih stavova nije dozvoljeno i sve što nije u skladu sa ovim navedenim biti će uklonjeno. Provociranj i poticanje svađa i netrpeljivosti neće biti tolerisano ,jer to na neki način ugrožava imidž ove stranice. Iznošenje privatnih poruka, osobnih podataka drugih korisnika i sličnog u javnost nije dozvoljeno. Administrator Web stranice zadržava pravo da,ukoliko dodje do zaključka da situacija to zahtijeva, iskoristi diskreciono pravo i odreaguju na način koji smatra prikladnim.
Ne zaboravite da ovdije imamo i maloljetnih osoba pa razgovor na "javnim mjestima" mora biti prihvatljiv i njihovim roditeljima.

Flood
Višestruko nepotrebno ponavljanje iste poruke ili slova, te upotreba ekstremno dugih poruka naziva se floodanje. Ono nepotrebno opterecuje server, a dovest će do toga da vas administrator-moderator udalji sa servera.

Zašto postoji pravilnik?
Da pravila budu javna i jasna, te da svako bude svjestan šta se od njega očekuje da sebe ne bi dovodio u neprijatne situacije bez razloga. Jedino poštovanjem pravila moguće je održati zdravu atmosferu u zajednici i napredovati.
Webserveri protokoliraju svaku aktivnost posjetilaca. Memoriše se IP, datum i sat, način pristupa, rezultat i adresa, s koje strane je posjetilac došao. Ovakve informacije mogu mnogo otkriti o posjetiocu.
Mi smo za druženje, slobodu mišljenja, razmjenu ideja i svega dobrog i plemenitog,a zajedno možemo više i bolje…

Molimo Vas da razmislite o ovome prije nego što počnete pisati!

« Administrator »Maj 2012

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
Weitere Beiträge...
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450382
DanasDanas38
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2534
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8509
UkupnoUkupno1450382