VRIJEME PROLAZI ZAPISANO OSTAJE INFORMACIJE Informacije ??? 12-ti SUSRET KOPRIVLJANA 2019 ???
Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 45 Gäste online


Uvažene Koprivljanke drgi koprivljaniproslo je vec mjesec dana od naseg Koprivljanskog druzenja,
Koje je odrzano u Minhvilenu (kod kraisnika).Susretanja su odrzana bez domacina ili bolje svi smo bili domacini, noseni zeljom da premostimo te susrete i da imamo domacina za 2019.godinu.
Dogodilo se da smo u vecini bojkotovali sopstvene susrete, oprostite ako sam bio grub, ali sa zaljenjem sam dobio takav osjecaj da mi u stvari nesto izgradimo a onda kada dostignemo zeljeni nivo, sve mora da dovedemo do propadanja?
Koprivljanski susreti nisu trebali samo za nas nekoliko organizatora, koji nisu zalili trud i vreme cesto i novac da bi sve funkcionisalo ne samo radi zabave vec zaradi nasih mladih generacija Koje dolaze, Koje sutra treba da znaju svoju kulturu svoje korijene a dosta toga je upravo ugradjeno u nase Koprivljanske susrete.
Da li je stvarno potrebno da unistimo nesto sto smo stvorili? kome to treba?Hocemo li sutra biti srecniji, bogatiji saznanjem,da nema Koprivljanskih susreta ili imamo vec na pomolu one koji ce na svoj vjerovatno (bolji nacin), ponovo nas okupiti, mozda uz ulaznicu ili stvaranje dobiti...Neverujem,za tako sta treba mnogo truda a mi to nismo kadri uloziti bez naknade, nekada i neko je to cinio za dobrobit svih i vremena koja dolaze.Kao Koprivljanin, kao covjek, jako sam razocaran u nas (nas neke), da smo dozvolili da sve prodje kako je proslo,da sve pustimo kao da to nije deo nas,nema mjesta izgovorima o neobavijestenosti.
Danas svi imamo Internet, imamo na srecu nasu stranicu, imamo drustvene mreze i svi smo uvezani preko nekoga, tako da onaj ko je zeleo da bude obavijesten je mogao da ima info.Postoje i oni Koje sam licno zvao,koji su obecali doci i nisu?
I da zakljucim,Jedanaesti susreti Koprivljana su odrzani istina u desetkovanom obimu, a to je zelja nekih nas, nemamo domacina za iducu 2019 godinu, bice kako bude.
Ne zelim vise nista spasavati,ako tako zelimo tako ce i da imamo...
Neka nam je Bog na pomoci...

Đurić Milisav-Mili
Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450382
DanasDanas38
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2534
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8509
UkupnoUkupno1450382