VRIJEME PROLAZI ZAPISANO OSTAJE KUD-TREBAVA KUD-TREBAVA HUMANITARNO VEČE - K.U.D TREBAVA
Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 54 Gäste online


2000 KM za liječenje Tanje AndrijanićKulturno-umjetničko društvo /KUD/ “Trebava” iz Koprivne, u saradnji sa kulturno-umjetničkim društvima iz Modriče, Doboja i Petrova, organizovalo je u Koprivni humanitarni koncert na kome je prikupljeno 2.075 KM za liječenje Tanje Andrijanić, četvorogodišnje djevojčice iz ovog mjesta.

Predsjednik KUD-a “Trebava” Željko Miličević rekao je da je za humanitarni koncert koji je održan sinoć prodato 279 ulaznica i da je dio sredstava prikupljen i od dobrovoljnih priloga posjetilaca na koncertu.
Модрича - хуманитарни концерт– Sav novac biće uručen Tanji Andrijanić kojoj je za liječenje sluha potrebno 40.000 KM – rekao je Miličević.
On je naglasio da su pored KUD “Trebava”, na humanitarnom koncertu nastupili KUD-ovi sa prostora Modriče “Savka Mačak” iz Skugrića i “Vranjak” iz Vranjaka, KUD “Bušletić” iz dobojskog naselja Donja Grapska i “Ozren” iz Krtove kod Petrova.
Humanitarnoj večeri prisustvovao je načelnik Modriče Mladen Krekić sa saradnicima koji su podržali humanitari rad KUD “Trebava” i mještana Koprivne. Sinoćnji koncert je drugi ovogodišnji humanitarni koncert KUD “Trebava” koji ima 45 aktivnih članova.
K.U.D-“Trebava” sa 13 uigranih koreografija nastupa na svim kulturnim manifestacijama u Modriči i regionu, Republici Srpskoj i u Švajcarskoj u kojoj boravi veliki broj mještana Koprivne.

(IZVOR: SRNA)

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450386
DanasDanas42
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2538
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8513
UkupnoUkupno1450386