VRIJEME PROLAZI ZAPISANO OSTAJE DIJASPORA DIJASPORA Familijarno druženje-St.Gallen 2015
Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 65 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj više
"Trebavsko-Modričko
Familijarno društvo"


Godine prolaze…Svaka nova dešavanja potiskuju vremena u nezaboravnu prošlost koja ostaju i traju.
Koja traju do beskrajnih sjećanja na doživljaje atraktivnog bratskog druženja kroz familijarne turnire Trebavsko-Modričkog regiona.
Ova godina je označila i dočarala familijarno druženje 24-tu godinu organizovanog okupljanja i igru u malom fudbalu mlađih i starih generacija. Skoro svih proteklih godina,a i ove godine 13-og Septembra.2015 godine u St.Galllenu organizovano je familijarno druženje kroz mali fudbal.
Najuspješnije ekipe su bile: Goran Gostić i Spasoje Antić-prvi,Željko Nedić i Sretko Popadić-drugi,Milenko i Mladen Đurić-treći… zatim podjela nagrada za najstarijeg i najmlađeg učesnika druženja.Zatim najveću zahvalnost poklanjamo našim dugogodišnjim sponzorima turnira, familiji Lazić Luki i Stani iz Modriče,koji su nas počastili gratis večerom za ca. 50 gostiju gdje su čak i servirali večeru.
Inače familija Lazić su dugogodišnji stručnjaci i poznavaoci ugostiteljstva jer su dugo godina gazdovali Hotel-Restoranom Togenburg u Flawilu a sad im je wirtschaft Gmbh Restaurant OCHSEN u Niederuzwilu.
Posle podjele nagrada najboljim takmičarima turnira i poklončića drugim gostima pristupili su svi bogatoj trpezi hrane i pića, a potom nas dobre domaćice obradovale dobrim i ukusnim desertima,domaćim kolačima.
Takođe rođendan Anke Gostić nas obradovao jer je gospođa počastila celokupnim pićem.
Šta još da kažemo…?dobro druženje je počašćeno i dobrim vremenom,a veoma je važno da je takmičenje završeno bez bilo kakvih povreda… Kako rekošmo zadovoljstvo traje i ostaje,sledeća 2016-ta godina je za Trebavsko-Modričko familijarno društvo jubilarna godina, 25-to druženje familija i prijatelja kroz mali fudbal…

Dođite i uvjerite se!

Dopisnik
Gostić Milenko-Mile

Ellg 13.09.2015

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1437113
DanasDanas318
JučeJuče385
Ova SedmicaOva Sedmica703
Ovaj MjesecOvaj Mjesec10642
UkupnoUkupno1437113