Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 41 Gäste onlineČedo Pantić šampion Evrope u disciplini K-1

""POGLEDAJ VIŠE U VIDEO GALERIJI""Kik bokser Čedo Pantić iz Koprivne- Modriče u petak je ostvario nevjerovatan uspjeh osvajanjem zlatne medalje na kadetsko-juniorskom Evropskom prvenstvu u disciplini K-1 (kategorija do 67 kilograma), koje je održano u španskom gradu San Sebastijanu.Pantić je nastupivši za reprezentaciju BiH "pomeo" konkurenciju na prvestvu Starog kontinenta, koje je okupilo više od 1.700 takmičara iz cijele Evrope. Pantić je u četvrtifinalu savladao Rusa, u polufinalu Srbijanca, da bi u lavovskoj borbi u finalu pobijedio Vojčeha Kažicka o iz Poljske.

KBK GVARDIJA"Ponosni smo. Za ovo Prvenstvo Čedo se spremao puna tri mjeseca i sada su se isplatili mukotrpni treninzi koji su trajali i po šest časova dnevno. Zahvaljujemo se Opštini, koja je finansijski pomogla njegov odlazak u Španiju", rekao je Saša Živković, jedan od trenera u Kik-boks klubu Gvardija.
Na trgu "Dr Milan Jelić" u Modriči Pantića je kasno sinoć dočekalo pedesetak prijatelja, članova rodbine i klupskih kolega, koji su uz bakljadu i pjesmu proslavili sjajan uspjeh svog sugrađanina.

"Oduševljen sam. Nisam ovo očekivao. Ne mogu riječima opisati sreću koju osjećam", rekao je Pantić po dolasku u Modriču za lokalni portal modrica053.com.
Pantić je osvajanjem evropskog zlata na najbolji mogući način završio sa nastupima u juniorskoj kategoriji, s obzirom da će se ubuduće takmičiti sa seniorima.
"Sada prelazim u seniore, a želja mi je da postanem i seniorski šampion Evrope i svijeta. Važno je da održimo što više profi mečeva, da treniramo više i jače, pa ćemo vidjeti za dalje", poručio je zlatni kik bosker iz Modriče.

Osvajanjem zlatne medalje na šampionatu Evrope, Pantić je ostvario do sada najbolji rezultat za reprezentaciju BiH.Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450567
DanasDanas223
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2719
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8694
UkupnoUkupno1450567