Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 47 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj više
"REALIZOVANA OVOGODISNJA POMOC "NASIM KOPRIVLJANIMA""


28 i 29.12.2014 GODINE UDRUZENJE KOPRIVLJANA U SVAJCARSKOJ REALIZOVALO OVOGODISNJU POMOC "NASIM KOPRIVLJANIMA".
POMOC JE REALIZOVANA UZ POMOC NASE CRKVENE OPSTINE NASEG SVJESTENIKA STOJANOVIC JADRANKA I KOSTIC VASE TE MJESNE ZAJEDNICE I PREDSJEDNIKA JEREMIC BLAGOJA KOJI JE ISAO SA NAMA DVA DANA PO TERENU I NASI CLANOVI UDRUZENJA RADO DJORDJIC, SLAVKO VIDOVIC KAO I BLAGAJNIK GORAN GOSTIC I SIMO DJORDJIC.
POMOC JE URUCENA ZA 16 PORODICA.PAKET SA KUCNIM NAMIRNICAMA I HIGIJENSKIM SREDSTVIMA KAO I VRECA BRASNA JE DOSTAVLJENA SVIMA DO KUCE PO VRLO TESKIM I HLADNIM USLOVIMA ALI SA PUNO ZAHVALNOSTI OD ONIH KOJI SU POMOC PRIMILI.PAKETI U VRIJEDNOSTI OD PO 100 KM SU NABAVLJENI KOD NASIH TRGOVACA "TATIC MARKET" I "PELE" LAZAREVIC.OVIM PUTEM SE ZAHVALJUJEMO SVMA KOJI SU UCESTVOVALI SA SVOJIM DONACIJAMA DA SPROVEDEMO JOS JEDNU VRLO HUMANU AKCIJU DA POMOGNEMO KOLIKO JE MOGUCE ONIMA KOJIMA JE POMOC POTREBNA A TAKIH STVARNO IMA PUNO.
POZIVAMO SVE KOJI ZELE OVE GODINE DA POMOGNEMO OVIM LJUDIMA DA NAM POSALJU SMS NA BROJ OD SEKRETARA UDRUZENJA 079-478-06-06 A MI CE MO VAM DOSTAVIT UPLATNICU A VASA UPLACENA POMOC CE BITI OBJAVLJENA NA NASOJ KOPRIVLJANSKOJ STRANICI KAO I DO SADA A TAKO CE TE VIDJET DA SU SREDSTVA I UTROSENA U PRAVE SVRHE.
PUNO POZDRAVA NASIM KOPRIVLJANIMA MA GDJE BILI SA ZELJOM DA POKAZEMO SVOJU HUMANOST NA BILO KAKAV NACIN. AKO DJECA ZABORAVE RODITELJE NE DOZVOLIMO DA IH I DRUSTVO ZABORAVI JER SVI SMO MI OD BOGA STVORENI I NEMOZEMO BIRAT RODITELJE KAO I ONI NAS NE ZABORAVIMO DA SMO I MI RODITELJI.
I OVE GOD.TVK3 JE OBJAVIO OVU AKCIJU TE JE MOZETE POGLEDAT NA INTERNETU "TVK3 NOVOSTI 30.12.2014. OD 18SATI I 45.MIN"U TOJ EMISIJI JE OBJAVLJEN PRILOG O OVOJ AKCIJI.

S POSTOVANJEM UPRAVA UDRUZENJA
SEKRETAR RADO DJORDJIC

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1437111
DanasDanas316
JučeJuče385
Ova SedmicaOva Sedmica701
Ovaj MjesecOvaj Mjesec10640
UkupnoUkupno1437111