Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 46 Gäste onlinePromocija knjige


„GOROSTAS S POČETKA XX VIJEKA“


Đurić Milisav autor knjige „GOROSTAS S POČETKA XX VIJEKA“ je okupio ljubitelje pisane riječi dana 26-07.2014 u Velikoj Rijeci ispod starog jasena,moglo bih se reći naj starijeg gorostasa da bih prezentirao knjigu koja je nedavno izašla iz štampe.
Prva promocija ove knjige je održana baš tu gdje je Đurić zamislio iz više određenih razloga.Sklad poređenja i energijeje ukonponovan tako da je promocija uspjela sto-postotno dobro.
Prvo što je najvažnije glavni lik ove knjige Ranko Marjanović kao gorostas opisanog vremena je bio prisutan.Zatim uglavnom posjetioci reprezentacije su bili mještani komšije/susjedi glavnog lika knjige , autora knjige i naravno dobrodošlice iz susjednog sela Vranjaka.Mjesto održavanja ovog skupa je bilo bolje nego zamišljeno. Ispod starog jasena-Crkvenog jasena na desnoj obali rijeke Trebave , a na lijevoj obali rijeke nadzirala nas najstarija crkva na Trebavskom regionu,što nam i davalo ogromnu pozitivnu energiju i svevišnji blagoslov.
Gospodin Đuric,autor knjige je počeo promociju knjige sa predstavljanjem glavnog lika Ranka Marjanovića,a zatim je pročitana recenzija.Potom autor knjige je čitao na izmjenično sa saradnicima dijelove odlomaka,naj interesantnije detalje života Gorostasa Ranka Marjanovića.
Posle predstavljanja knjige autor knjige Đurić je poklonio gorostasu Ranku 10-tak knjiga i svim prisutnim po jednu knjigu. Posle promocije knjige pristupilo se zajedničkom ručku uz domaću rakiju iI hladno pivo.Ručak je pripremao od autora knjige kum Nemanja i njegovi saradnici. Mnogi prisutni su uzimali repetu tako da se gulaš pokazao veoma uspješan,odnosno da su spremaoci hrane pokazali se kao vrsni poznavaoci. Bilo je čast biti gost ovoj prezentaciji knjige i gulaša.
Ko želi da nabavi knjigu “GOROSTAS S POČETKA XX VIJEKA“ neka se javi autoru Đuric Milisavu…

Dopisnik za Koprivnsku stranicu

Gostić Milenko

Elgg 20.Avgust.2014

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450385
DanasDanas41
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2537
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8512
UkupnoUkupno1450385