Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 18 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj višeVASKRSNI POKLON KOPRIVLJANIMAČuvajući od zaborava tradiciju i običaje ovoga kraja, KUD „Trebava“ Koprivna i ove je godine organizirao Vaskrsnu igranku.
U Nedjelju navečer, u mjesnom Domu kulture, predstavljene su stare narodne nošnje, pjesma i folklor, koje njeguju Koprivljani. Uz zvuke šargije i violine, pjesmu i kolo, druženje i zabava protekli su do kasno u noć u veseloj atmosferi.
Sudjelovanjem u radu Kulturno umjetničkog društva želimo mlade maknuti s ulice, pružiti im šansu da svoju energiju, ideje i slobodno vrijeme utroše u pozitivnom pravcu. Uz druženje mladi će upoznati naše narodne običaje i bogatu narodnu kulturu, a ujedno ćemo reći NE svim ovisnostima koje danas prijete mladima.
Iako djeluje nepunih pet godina postigli su zavidne rezultate ali i u organiziranju mnogih manifestacija i realizaciji novih projekata u folklornom i kulturnom životu sela Koprivne.
Kulturno umjetnički život u lijepom živopisnom selu Koprivni bio je bogat zahvaljujući entuzijastima koji su željeli spasiti mladost sela, okupiti ih na jednom mjestu, naučiti ih lijepom i kulturnom ponašanju. Počeci vrijednih i obrazovanih ljudi koji živje u Koprivni nije bio lak, naravno pri svojim zamislima nailazili su na razne otpore i nerazumijevanja, ali ipak su uspjeli. Zahvaljujući njima danas u Koprivni djeluje Kulturno umjetničko društvo Trebava koje će uskoro obilježiti 5 godina postojanja.
Običaji izriču istinu i vrijednost naše ukupne kulture, određuju odnose prema svemu što postoji, određuju odnose prema svemu racionalnom i iracionalnom. Stvaralačka je to komunikacija koja rađa povjerenjem, istinom, ljepotom, dobrotom, tolerancijom, plemenitošću i ljubavlju. Komunikacija je to koja iz ljubavi stvara mir, svjetlost i ljubav!
KUD-TREBAVA je osnovan s ciljem stvaranja uvjeta kontinuiranog očuvanja zavičajne baštine, kulturnih, istorijskih i obrazovnih vrijednosti te očuvanja materijalne i nematerijalne baštine, bez namjere stjecanja dobiti – zarade.!

Želeći održati i razviti masovnost i podići kvalitetu vlastitog rada, Kulturno umjetničko društvo "Trebava iz Koprivne" stalno prima nove članove .

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1439722
DanasDanas379
JučeJuče410
Ova SedmicaOva Sedmica379
Ovaj MjesecOvaj Mjesec13251
UkupnoUkupno1439722