VRIJEME PROLAZI ZAPISANO OSTAJE DIJASPORA DIJASPORA UDRUZENJE KOPRIVLJANA U SVAJCARSKOJ- INFORMACIJE
Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 62 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj više**
POSTOVANI KOPRIVLJANI KOPRIVLJANKE NASI PRIJATELJI I SVI VI KOJI VOLITE NASU KOPRIVNU


ZELIMO OVIM PUTEM DA VAS OBAVIJESTIMO DA UDRUZENJE KOPRIVLJANA U SVAJCARSKOJ I OVE GODINE NASTAVLJA SA SVOJIM RADOM I AKTIVNOSTIMA.

Na sastanku udruzenja koje je odrzano 9.3.2014.god.raspravljalo se o daljem radu udruzenja.
Posto nas je u prosloj godini podrzalo dosta nasih Koprivljana i nasih prijatelja koprivljanskih zetova moramo da nastavimo sa daljim radom te "POZIVAMO SVE NASE DA NAM SE PRIDRUZE"da bi zajedno sto bolje pomogli "NASIM KOPRIVLJANIMA". U prosloj godini je udruzenje izvelo prvu akciju od clanarina tako je uruceno 19 paketa "NASIM KOPRIVLJANIMA".
Paketi su uruceni onima kojima je pomoc potrebna ove godine bi vec izveli malo drugacije po procjeni kome sta i koliko.Imamo dvije osobe koje su stambeno ugrozene moramo da vidimo sta se moze pomoc a to su Marjanovic Ranko velika rijeka i Cvijanovic Slavojka mala rijeka.Oni su ugrozeni da im se kuce u kojima zive uruse i opasnost da ih zive zatrpa.

DA LI NAS SAVJEST UPOZORAVA NA MOGUCU KATASTROFU.DA LI CEMO DOZVOLIT NESTO TAKO.TO ZAVISI OD NAS NEMOJMO KASNIJE DA PREPRICAVAMO TREBALO JE ,MOGLO SE.

Pocnimo vec sada da sutra nebi bilo kasno. Takode se raspravljalo o nacinu uplacivanja jer ima misljenja
da dio nasih mjestana u Svajcarskoj ne zeli da uplacuje "neke" clanarine pa se raspravljalo kako i to prevazic.
Kao udruzenje tj."VEREIN"moramo imat clanove a oni treba da daju clanarine.Predlozeno je da ako neko uplati recimo 10 fr ...do 100fr bude prijatelj udruzenja. 120 fr ili clanarina kako bi zvali 12mjeseci po 10 fr moguce uplatit u vise dijelova u godini i ko uplati vise od 120 fr je Sponzor ili dobrotvor udruzenja.
Ko ne navede u gornjem desnom uglu uplatnice svrhu uplate o tim sredstvima raspolaze uprava gdje ce bit urucena a svako moze da navede svrhu u sta ulaze i ta sredstva ce biti urucena namijenjenoj osobi.
Svako ko zeli uplatnicu moze da je dobije slanjem poruke sa adresom na tel:079/478-06-06 sekretaru udruzena DJORDJIC RADO.Ili da u posti sam ispuni uplatnicu na sledeci nacin:gdje stoji Eincalung für:Reiffeisenbank Zürcher Oberland 8610 Uster.Pod Zugunsten von:CH53 8147 1000 0057 7814 3 Verein d.Bürger aus Koprivljani i.d.CH 8353 ELGG. Pod konto:80-18578-0 jos ispunite vasu adresu i sumu koju uplacujete.

POMOZIMO KOME JE POMOC POTREBNA SA VJEROM DA NAMA NIKAD NE BUDE POREBNA POMOC.DOBRO RAZMISLIMO.
DA LI MOZEMO ODVOJIT MJESECNO JEDNU KUTIJU CIGARA I JEDNO PICE ZA SVOJE RODNO MJESTO,I ZA SVOJE SUMJESTANE.NEK VAM DRAGI BOG DA SRECU I ZDRAVLJE DA NE BUDEMO ZABORAVLJENI KAO STO SU NEKI NASI MJESTANI ZABORAVLJENI OD DJECE KOMSIJA I MJESTANA DA POZANJEMO KAKO SMO SIJALI.

VASA UPRAVA UDRUZENJA MARTA 2014.


KONTAKT OSOBA SEKRETAR UDRUZENJA
DJORDJIC RADO 079 478 06 06

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1437112
DanasDanas317
JučeJuče385
Ova SedmicaOva Sedmica702
Ovaj MjesecOvaj Mjesec10641
UkupnoUkupno1437112