Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 48 Gäste online


ПОМОЗ БОГ
Драги моји Копривљани,Копривљанке и сви наши пријатељи из околних требавских села,овим својим обраћањем желим пре свега да вас све поздравим и да вам зажелим добро здравље,напредак и срећу.
Разлог мог јављања сад није никакав извјештај о радовима ,то ће бити ускоро кад почне грађевинска сезона, већ јавна и недвосмислена похвала нашим сународницима организаторима седмог традиционалног окупљања копривљана у Лозани.
Питаћете се зашто сам ја као свештеник узео на себе да се захвалим,зашто нисам прије јер ово је већ четврта година како сам тамо са вама на том окупљању?
Увјек су свештеници из Копривне били уз свој народ у свим добрим и лошим стварима које су им се догађале. Веома често су показивали својим примјером ,не увјек наравно јер нема човјека без гријеха, како се треба понашати,како требамо једни према другима се односити и поштовати итд..
Без обзира што ријеч „хвала“ нема своју материјалну тежину она има своју моралну,људску вредност која се неможе купити новцем.
Ево ја ћу се захвалити и дати примјер осталима , ХВАЛА нашим домаћинима што су нас прелепо дочекали…
Зашто тек ове године,јесу ли то била остала окупљања мање битна и лошија? Одговор је не,ни по чему нису била лошија а ни мање битна од овог увјек је лијепо кад се окупљамо и радујемо,већ из простог разлога што сам чекао да то неко од копривљана уради јер ја сам од свих вас понајмање копривљанин. Замислите колико би наше село било лијепше кад би једни друге хвалили а не кудили,кад би се радовали туђој срећи и туговали са њима у њиховој несрећи.


Наши домаћини Марко и Нада Поповић са својим сународницима и пријатељима Живорадом Радојковићем,Мирком Матићем,Радославом Милићевићем,Василијем Марковићем, Драганом Илићем,Ненадом Васиљевићем,Богданом Јевтићем,Спасојем Милићевићем,члановима њихових породица и свима осталима који су им помогли заиста су водили рачуна о свакој ситници само да би све прошло у најбољем реду. Од дочека уз осмјех,па погача,со,ракица и комплетне вечери о свему се мислило. То показује само једно,а то је да је све то са пуно љубави рађено за своје земљаке и нас госте.
Она прекрасна торта са двоглавим орлом…ма све,заиста све прелепо било. Да је тачна она наша стара изрека „кућа није тијесна ако чељад нису бијесна“ показује и то да у ту салу капацитета четристо особа дошло преко песто особа из Копривне,Кожуха, Осјечана, Врањака и других околних села,који привремено раде и живе у Швајцарској и Аустрији.
Сви смо се радовали и веселили…
Неки су и читаву ноћ само сликавали да би свима сутра показали како је окупљање било,хвала и њима. Желим да поздравим браћу Пурановиће који су преузели да буду домаћини за идућу годину,хвала и њима. Још једном Вам хвала у моје име и нека вас Господ благослови.

Протојереј Јадранко Стојановић

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450574
DanasDanas230
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2726
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8701
UkupnoUkupno1450574