VRIJEME PROLAZI ZAPISANO OSTAJE PREPORUČUJEMO PREPORUKE PREPORUKE Osjetite ljepotu prirode u vašem domu
Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 64 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj višeDARUJTE NAMJEŠTAJ KOJI UVIJEK IMA SVOJU VRIJEDNOST

Prije nego počnete birati orginalan poklon porodici,prijatelju postavite najprije pitanje financije.
Koji iznos imate na raspolaganju i želite li kupiti pojedinačne komade ili kupiti etno namještaj za cijelu kuću tj.stan?Ovo je prilika da Vaš orginalan poklon za skroman novčanik bude neobično velik,orginalan i unikatan poklon!
Ukras vašeg doma koji ne stari i na svakom mjestu vašeg doma ima svoje pravo svojstvo – vrijednost i ljepotu. Danas je u svijetu sve manja povezanost između čoveka i prirode. Sve je više sukoba u civilizaciji. Znaci sad već jasno ukazuju na to da je čovek zaboravio odakle dolazi i gde nastavlja svoj put. Priroda se sve više udaljava, a mi smo još uvek u svijetu sjaja i blještavila. Mi želimo da zaustavimo ili barem da usporimo taj tok svojim radom, kroz izradu drvenog nameštaja i raznih ukrasnih predmeta.
U našem radu, najbitniji elementi su praktičnost i estetika, koji se dopunjuju i stvaraju jedan prirodan i etno - prakulturni uticaj. Bavi se prvenstveno izradom krivog nameštaja od panja raznih ukrasnih predmeta za enterijer. Naši radovi su unikatni, cilj nam je da zadržimo prirodan oblik i boju drveta.
Za mnoge ljude koji su imali priliku provesti neko vrijeme u drvenim objektima i doživeti ih u njihovoj toplini, pitomosti, prirodnosti i plemenitosti, boravak je sigurno bio nezaboravan i posebno prijatan, a bogatstvo oblikovnih formi u konačnoj izradi daje im neograničene mogucnosti kombinacija dizajna i organizacije enterijera. Drvena kućna ili terasa predstavlja ispunjenje životnih snova mnogih ljudi, kao i zdrav i srećan život u budućnosti!
Savremen gradski čovek, često nesvjesan obolievanja od zračenja neprirodnih materijala, i pod težinom ubrzanog života popracenog stresom kao osnovnim neprijateljem čovečanstva, u današnje vrijeme ponovo postaje svjestan uticaja prirode na njegov mir i zdravlje, pa tim više prihvata tradicionalne i zdravije proizvode. Kako putem ishrane, zdravijeg životnog stila, povratku prirodi i domaćim eko - proizvodima, tako i u ambijentalnom smislu sve veći broj ljudi prihvata ideju življenja ili bar odmora u drvenom, tradicionalnom objektu, modifikovanom prema modernim pogledima i stilskom ukusu modernog vremena.
Bavim se izradnjom unikatnog i jedinstvenog namestaja ( nijedan komad nije isti ) koji se radi 90% ručnom obradom, najviše u ruralno-etno stilu, a ipak sa modernim elementima kovanog gvozđa i praktičnosti - povrh svega kvaliteta koji garantuje predana i ručna izrada koristeći jedinstvene metode, koje ne mogu otkrivati. Sve u svemu - finalni proizvod je takve izrade - da traje generacijama.
Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa nekim od naših proizvoda, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila, a kontakt za početak napravite putem ove stranice.

Rado Vaš poziv ili posjetu očekuje "Etno stolarija Marjanović -Koprivnska Trebava".

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1437707
DanasDanas24
JučeJuče502
Ova SedmicaOva Sedmica1297
Ovaj MjesecOvaj Mjesec11236
UkupnoUkupno1437707