Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 44 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj više


PREDSTAVLJA VAM SE MAJA VASIĆ""POGLEDAJ VIŠE SLIKA U GALERIJI SLIKA""Iako i skromno mjesto, ali naša Koprivna se može zasigurno pohvaliti i uspješnim ljudima u raznim segmentima društva. Želja našeg Web portala je svakako da promovira sve ono dobro i uspješno, pa nam je tako i želja javnosti predstaviti neke od onih koji uspjevaju u svojim poslovima i aktivnostima, a posebno nam je želja i javnosti predstaviti mlade pred kojima je zasigurno još puno prostora za uspjeh.
Jedna od onih mladih čiji uspjesi su zaista vrijedni divljenja i pažnje je mlada Maja Vasić koja već nekoliko godina uspješno se bavi karateom. U šest godine treniranja i bavljenja karateom, ostvarila je zaista značajne uspjehe o čemu svjedoče i brojne nagrade i priznanja, a mi ćemo samo napomenuti neke od značajnijih uspjeha ostvarenih tokom ovih godina:
Maja je rođena 05.01.1996. god. od oca Sime i majke Snježane odlikaš prvog razreda Poljoprivredne škole(Poljoprivredni tehničar). Polovinom 2007 godine. upoznala je karate-sport u koji se zaljubila i od tada počinje aktivno trenirati u Klubu borilačkih vještina Modriča gdje i danas trenira.
Za nešto više od 6 godina bavljenja ovim sportom osvojila je 70 medalju, više pokala i preko 20 diploma. Više puta Maja je bila proglaševna najboljom karatisticom turnira za što je i prigodno nagrađena.
Po ovim rezultatima može se zaključiti da je Maja među najboljim karate sportašima Opštine Modriča što je i potvrđeno ulaskom u nacionalnu selekciju Republike Srpske. Svoju top formu potvrdila je i u protekla 4 mjeseca nastupivši na 6 turnira na kojima je osvojila 3 mjesto u Mađarskoj.
Po broju osvojenih medalja Maja je medu najuspješnijim sportašicama u svome klubu i jedna od nositeljica medalje iz Giyora, osvojene ove godine u Madjarskoj na kojoj je nastupilo velik broj takmičara iz više od 40 zemalja Evrope.

Citat :Opštinski Bilten

“Klub borilačkih sportova „Modriča“ Modriča, postoji od 1993. godine i od tada svake godine bilježi zapažene rezultate na međunarodnim takmičenjima. U 2011. Godini učestvovali su na takmičenjima u preko 30 gradova u pet – šest zemalja. Osvojili su 232 medalje od čega je 95 zlatnih, 77 srebrnih i 60 bronzanih. Četiri takmičara i takmičarke ponijeli su titulu najuspješnijih takmičara i takmičarki u 2011 godini na izboru u karate savezu a to su: Žarić Kristina, Vasić Maja, Popović Simo i Popović Slađan.“

Da bi se postigli ovakvi rezultati potrebno je puno rada i odricanja, te napornog treniranja kao i podrška najbližih koju Maja ima i u klubu i u porodici. Svoje znanje i stečeno iskustvo Maja rado prenosi trenirajući manje uzraste u svome klubu, a mnogima od njih je postala i sportski uzor. Njeni rezultati nisu ostali neprimjećeni pa su mnogi o njoj već pisali, a krajem 2011 u Opštini Modriča Maju su glasanjem izabrali za najpopularniju sportašicu., te joj je uručeno priznanje Opštine Modriča.
Prošla godina bila mi je izuzetno uspješna u ovoj godini mogu obećati još bolje rezultate, rekla je ovo na prijemu naj uspješnijih sportista Opštine i više nego uzbudjena Maja Vasić.
Iako trening karatea traži puno napora, njegova interaktivna narav nudi temelj za učenje i vježbanje životnih vještina poput skromnosti, uzajamnog poštovanja, iskrenosti i pozitivnog razmišljanja. Sve to zajedno s poštenjem, pravilima ponašanja (koje uključuje samokontrolu) čine načela na kojima je karate utemeljen.
Opšte je mišljenje karatista da ako se mogu strogo pridržavati načela karatea onda nema razloga da svoj cijeli život ne provedu poštujući pravila. Od nas se traži da ima dobre higijenske navike, da budu poslušni i da održavaju visoke standarde zakletve. Posve je razumljivo da će ista načela postati dijelom njihove svakodnevice. Prihvaćanjem pozitivnog razmišljanja olakšat će napredak u savladavanju tehnika.
Čast i vjernost su dva najvažnija principa. Ništa manje značajni nisu i pravednost, hrabrost, dobrota, ljubaznost, iskrenost, skromnost, a naručito samokontrola u svim prilikama. One čine čovjekov duhovni sklop, ali se, nažalost, u suvremenom društvu često izgube,ispricala nam je s velikim zadovoljstvom Maja.

Naša Web stranica, takođe, želi i uputiti čestitke za već ostvarene rezultate, ali i njenoj porodici koja je u njen uspjeh uložila ogroman i trud i razumijevanje.Pored dobrih uspjeha Maja ima još jednu veliku želju da se javi neki SPONZOR koji bi pomogne kako bi talentovana Maja ostvarila svoj veliki san:Evropske i Svjetske medalje !

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1437745
DanasDanas62
JučeJuče502
Ova SedmicaOva Sedmica1335
Ovaj MjesecOvaj Mjesec11274
UkupnoUkupno1437745