Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 19 Gäste onlineDRAGI POSJETIOCI
Ova naša stranica otvorena je za sve ljude dobre volje, bez obzira na bilo kakve kulturne, nacionalne, religiozne, polne, intelektualne razlike i sl.
Privatna diskusija se odnosi na slučaj kada dva korisnika vode lični razgovor koji se ne tiče drugih korisnika. Za privatne diskusije postoje "Privatne poruke".
Netrpeljivost, vrijeđanje i uznemiravanje drugih korisnika zbog osobnih-privatnih osnova, vjerske, nacionalne, spolne ili stranačke pripadnosti, odnosno političkih stavova nije dozvoljeno i sve što nije u skladu sa ovim navedenim biti će uklonjeno. Provociranj i poticanje svađa i netrpeljivosti neće biti tolerisano ,jer to na neki način ugrožava imidž ove stranice. Iznošenje privatnih poruka, osobnih podataka drugih korisnika i sličnog u javnost nije dozvoljeno. Administrator Web stranice zadržava pravo da,ukoliko dodje do zaključka da situacija to zahtijeva, iskoristi diskreciono pravo i odreaguju na način koji smatra prikladnim.
Ne zaboravite da ovdije imamo i maloljetnih osoba pa razgovor na "javnim mjestima" mora biti prihvatljiv i njihovim roditeljima.

Flood
Višestruko nepotrebno ponavljanje iste poruke ili slova, te upotreba ekstremno dugih poruka naziva se floodanje. Ono nepotrebno opterecuje server, a dovest će do toga da vas administrator-moderator udalji sa servera.

Zašto postoji pravilnik?
Da pravila budu javna i jasna, te da svako bude svjestan šta se od njega očekuje da sebe ne bi dovodio u neprijatne situacije bez razloga. Jedino poštovanjem pravila moguće je održati zdravu atmosferu u zajednici i napredovati.
Webserveri protokoliraju svaku aktivnost posjetilaca. Memoriše se IP, datum i sat, način pristupa, rezultat i adresa, s koje strane je posjetilac došao. Ovakve informacije mogu mnogo otkriti o posjetiocu.
Mi smo za druženje, slobodu mišljenja, razmjenu ideja i svega dobrog i plemenitog,a zajedno možemo više i bolje…

Molimo Vas da razmislite o ovome prije nego što počnete pisati!

« Administrator »Maj 2012

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1450382
DanasDanas38
JučeJuče391
Ova SedmicaOva Sedmica2534
Ovaj MjesecOvaj Mjesec8509
UkupnoUkupno1450382