VRIJEME PROLAZI ZAPISANO OSTAJE DIJASPORA DIJASPORA 23 Tradicionalni Turnir St. Gallen - 2013
Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 56 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj više23 „ FAMILIJARNI TURNIR“


Bila je to 1991 godina od kada su familije sa Trebavskih krajeva dogovorile da se svake godine organizuje okupljanje,zu turnir u malom“mini“fudbalu,dva protiv dva igrača.
Ta druženja su već prešla u tradiciju.Uglavnom sve familije su međusobno neko s nekim familija, a tu na našim druženjima često dođu i naši dobri prijatelji,koji nisu familijarno srodstvo.
Za naj bolje igrače turnira svake godine nagrađujemo prve tri ekipe sa peharima i drugim nagradama. Takođe želja nam je da na turnirima učestvuju starije i mlađe populacije,zato uvijek nagrađujemo naj starijeg kao i naj mlađeg igrača isto sa peharom i dodatnim nagradama jer i mlađi i stariji čine našu familijarnu cjelinu. Cilj turnira nije samo fudbal nego okupljanje radi druženja.
Ove godine kao i do sada turnir je održan u St. Galenu 08.09.2013 i razlikuje se od prošlih turnira po tome što je prijavljen naj veći broj ekipa.
Učestvovalo je 13 ekipa od tog podjednak broj mlađih i starijih igrača. Igralo se u dvije grupei po 5 minuta meč.
Turnir je prošao u dobrom raspoloženju svih učesnika i bez značajnih povreda .Po završetku finalne utakmice svi učesnici turnira i svi gosti se preselili pod šator gdje je došlo do podjele pokala i fudbalskih meč lopti.
Ove godine naj bolja ekipa turnira bili su Nedić Željko i Savić Goran i zasluženo osvojili prvo mjesto. Posle podjele nagrada za naj bolje 3 ekipe te naj starijeg i naj mlađeg igrača pristupilo se bratskom ručku.Uz ručak naravno nisu izostale ni zdravice za dobro druženje.
Dobar ručak je bio upečatljiv i zato što su dobre domaćice prpiremile raznolike kolače ,a naš svakogodišnji sponsor turnira gastronom Luka Lazić svojim„carskim“ desertom primorao nas je da tražimo i po više puta repete. Sve se dobro završilo na druženju i iskrena zahvalnost svim familijama,organizatorima,kao svim učesnicima, igračima kao i gostima.
Sledeći nas familijarni turnir planiran je za početak Septembra 2014- te godine.
Očekujemo rado da se družimo sa Vama…

Ellg.18.09.2013

Napisao : Milenko GostićJoomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1437112
DanasDanas317
JučeJuče385
Ova SedmicaOva Sedmica702
Ovaj MjesecOvaj Mjesec10641
UkupnoUkupno1437112