Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 55 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj više

Familijarni susreti Flawil 24.3.2012


 

 

 


Kao i uvijek do sada proteklih nekoliko godina, tako i ove godine okupise se familije na tradicionalno zimsko prolecno familijarno druzenje. Ovaj put drustvo je odsjelo u bratskom i familijarnom ambientu u Srpskom klubu Sveti Sava u Flawilu gdje su ih domacini kluba dobro ugostili,dobro pice, bogata trpeza uz dobru narodnu glazbu.
Okupljeni bjese u manjem broju, ali veoma raspolozeni da ucestvuju u veselju dobre muzike...
Tako dobra atmosfera u klubu zadrza familije do kasnih sati uz dirljive emocijonalne i nostalgicne pjesme dobrih muzicki i vokalnih izvodjaca. Sledece veliko familijarno druzenje je 22-i FAMILIJARNI TURNIR u malom fudbalu u St.Gallenu ove 2012 godine krajem augusta ili pocetkom septembra.
Pozdrav svim familijama koji su bili sa nama, a takodjer i onim koji nisu nasli vremena za protekle susrete, isto tako i za sve familije koje bih mogle i htjele da nam se pridruze u narednim ovakvim druzenjem.


M.Gostic


 

PRIJEM ZAPOSLENIH U INOSTRANSTVU

"MODRIČA - 2011"

 

Tradicionalno i ove godine načelnik opštine Mladen Krekić danas, 28. decembra 2011. godine održao je prijem za radnike privremeno zaposlene u inostranstvu. Načelnik je upoznao prisutne o najvažnim aktivnostima u 2011. godini i stanju na području opštine Modriča.

Vasiljević Petra privremeno zaposlena u Švajcarskoj u izjavi za medije je istakla:

„Prvi put sam na ovakom sastanku a u Modriči živim već 10 godina, jako sam zadovoljna. Zadovoljna sam što i sama vidim odnosno osetim pomak u razvoju opštine Modriča. Posebno me raduju lica koja srećem na ulici, puna osmijeha za razliku od zemlje iz koje ja dolazim. Tamo postoji materijalno bogastvo ali duše Švajcaraca su prazne. Ja vjerujem u bolje sutra i očekujem da će sledeća godina uprkos najavljenoj krizi u cijelom svijetu biti bolja i donijeti bar nešto više sreće ovom napaćenom narodu“.

„Mogu reći da mi ovdje iznosimo iskustva iz bogatih zemalja iz Evrope pokušavajući da skupa sa opštinom Modriča nešto od toga realizujemo. Napredak je vidan na svakom polju. Mogu da govorim o sredini iz koje ja dolazim, konkretno iz Koprivne gdje je zaista za pohvaliti koliko Opština Modriča vodi računa o mjesnoj zajednici Koprivna, a vjerovatno tako je i sa drugim mjesnim zajednicama u okruženju“ izjavio je Milisav Đurić privremeno zaposlen u inostranstvu.

U razgovoru radnici su postavljali konkretna pitanja koja su ih zanimala i iznosili određene predloge te uputili pohvale za rad istitucija opštine.
„Danas smo održali prijem boračke populacije, porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida, predstavnika udruženja koja se bave tom problematikom i koji imaju jedan užasan teret na sebi, koji treba shvatiti. Sada smo obavili razgovor sa našim radnicima u inostranstvu i naravno da čovjeku prestavlja zadovoljstvo da vidi ljude oko sebe koje je viđao godinama. Dobro je da počnemo voliti Modriču na način na koji treba da svako voli, i naš radnik u inostranstvu i mi koji smo ovdje. Danas smo čuli par prijedloga koji će meni biti putokaz kako neke stvari u sledećoj godini uraditi i sprovesti ono o čemu smo mi pričali. Poruke su različitog karaktera, dakle od infrastrukturni poruka do poruka koje su život. Na današnjem sastanku je potekla inicijativa da vidimo šta se može uraditi sa određenim snabdijevanjem vodom po selima u smislu pravljenja arteških bunara zašta je potrebno obezbijediti finansijska sredstva“ izjavio je načelnik opštine Mladen Krekić.

  

Izvor: Modrički Bilten

Decembar 2011 

Jubilej 20 godina

''Familijarni turnir''
2011

 

Godine čine svoje i smjenjuju se godina za godinu, a familija održava svoju tradiciju redovno već dvadeset ljeta u čemu i ne namjerava da odustane. Ko bih se odrekao lijepih doživljaja, familijarnog druženja kroz fudbalske turnire, na travi uz dobro piće i bogatu trpezu...

Bilo je to tačno prije dvadeset godina u septembru 1992 kada je u St.Gallenu odigran prvi familijarni turnir u apsolutno malom fudbalu, dva protiv dva igrača. Tada su jedni od osnivača ovog turnira bili najuspješniji i zaslužili prvo mjesto Kitić Branko i Gostić Milenko dok su ove godine isti uzeli drugo mjesto. Treće mjesto su uzeli Gunjević Ɖorđa i Stepanović Aleksandar. Za prvo najdraže mjesto su se izborili ljudi koji su i devetnaesti trunir to jest prošlo godišnji turnir osvojili..

To su uigrani tandem otac i sin - Slavko i Lazar Vidović. Ovo naše druženje je trajalo cijeli dan do predvečerija, a potom je nastupila zajdenička gozba fudbalera i gostiju familija.
Odmah nakon večere su podijeljeni i pehari za prva tri osvojena mjesta, te za najstarijeg i najmladjeg učesnika druženja na turniru. Kao i svake godine mjestu za razilazak još nije bilo.
Odigrali smo jednu veliku utakmicu, stari protiv mlađih, bolje rečeno oženjeni protiv momaka. I ovdje se pokazalo da je istina kako kažu : ,, Kada se stari panj upali ''... Omladina to jest momci su stalno bili u prednosti, ali iskustvo je bilo na strani starijih, koji su na kraju i pobijedili sa 4:3.
Tako se ovaj familijarni turnir završijo u lijepoj atmosferi uz veliko prisustvo familija na šta računamo i sledeće godine. Najatraktivniji igrač na turniru je bio sudija Kitić Branko, gazda prodavnica ,, RER STAR SPORT ''.

Vidjet će te priloženu sliku u galeriji.
Organizatori turnira su bili Milenko, Branko, Rado, Željko, Dragan, Savo, Milisav i Robert.

Sa visokim poštovanjem vaš Koprivljan

 

Gostić Milenko
 

 

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1437112
DanasDanas317
JučeJuče385
Ova SedmicaOva Sedmica702
Ovaj MjesecOvaj Mjesec10641
UkupnoUkupno1437112