Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 71 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj više

IZGRADNjA PUTA U MJESNOJ ZAJEDNICI KOPRIVNAZamjenik načelnika opštine Bojan Vidić i načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno - komunalne poslove i ekologiju Momir Grahovac, 02.avgusta 2011. godine posjetili su Mjesnu zajednicu Koprivna u kojoj su u toku pripreme na asfaltiranju lokalnog puta „Vasiljevići“.„ Ovo je jedan od kapitalnih projekata za ovu godinu.Koliko je značajna izgradnja ovog puta za mještane Mjesne zajednice Koprivna govori i to da je ova Mjesna zajednica kao prioritetan zahtjev pred opštinu postavila izgradnju ovog puta, nakon čega je uvršten u Program kapitalnih ulaganja.
Provedena je tenderska procedura i danas ovde imamo izvođača radova koji je započeo izvođenje pripremnih radova na asfaltiranju. Izgradnja ovog puta olakšaće uslove života mještana u ovom dijelu Mjesne zajednice jer će se riješiti dugogodišnji problem održavanja makadamskog puta posebno u ljetnom i zimskom periodu kada su skoro bez ikakvih efekata ulagana sredstva za održavanje i nasipanje puta. Stvoriće se moderna komunikacija koja će olakšati kretanje ovim putem i povezaće asfaltom mještane ove Mjesne zajednice sa sjedištem u našoj opštini“, izjavio je zamjenik načelnika opštine Bojan Vidić.
„Vasiljevića put“ asfaltiraće se u dužini od 1600 m. Ugovorena vrijednost radova je: 84.814,47 KM. Radove finansira opština Modriča i mještani Mjesne zajednice Koprivna sa po 50 %.Jovica Marković, predsjednik Mjesne zajednice Koprivna izjavio je:
„ Novi put će olakšati prolazak u zimskom periodu. Mještani su učestvovali sa 50% sredstava. Oko 20 domaćinstava je učestvovalo i dalo 42 000 KM, što je u ovakvoj teškoj situaciji mnogo para. Neki mještani su dali 5, 6 i do 7 hiljada maraka i to od srca“.

Radove na asfaltiranju puta izvodi firma DOO „MG MIND“ iz Mrkonjić Grada.

Mještanin iz zaseoka Brgula Duronjić Miroslav u izjavi za medije naglasio je:
„Ovaj put za mještane Koprivne i zaseoka Brgula znači mnogo u daljem radu. Želja nam je bila da asfaltiramo put i uspjećemo uz pomoć građana koji su učestvovali na solidarnoj osnovi. Svako je pomogao prema svojim mogućnostima. Zahvaljujemo se mještanima što su ispunili svoja obećanja. Nadamo se da bi u roku od 10 dana mogao biti završen ovaj projekat “.

Uskoro više slika

"Opštinski Bilten"

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1439734
DanasDanas391
JučeJuče410
Ova SedmicaOva Sedmica391
Ovaj MjesecOvaj Mjesec13263
UkupnoUkupno1439734