VRIJEME PROLAZI ZAPISANO OSTAJE MZ KOPRIVNA MZ Koprivna ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VASILJEVIĆA PUTA U KOPRIVNI
Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 73 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj višeZAVRŠENO ASFALTIRANJE VASILJEVIĆA PUTA U KOPRIVNI


U Mjesnoj zajednici Koprivna 10. septembra 2011. godine svečano je otvoren i osvećen asfaltirani Vasiljevića put. Svečanosti otvaranja prisustvovali su načelnik opštine Mladen Krekić, zamjenik načelnika Bojan Vidić, odbornici u Skupštini opštine, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Koprivna Jovica Marković i brojni mještani MZ Koprivna. Čin osvećenja obavio je sveštenik Jadranko Stojanović uz sasluženje više sveštenika.

„Vidim da je narod zahvalan i da su srećni. Jest ekonomska kriza, jest teško ali zajedničkim snagama uspjeli smo da skupimo 87.000 KM da bi se asfaltiralo 1.600 m puta. Sve ovo se radi zbog djece, da im se stvore bolji uslovi za odlazak u školu i naravno jedno ljepše življenje“, izjavio je načelnik opštine otvarajući put.

Put je asfaltiran u dužini od 1.600 m, širina puta je 2,6 m a vrijednost ugovorenih radova je 87.820 KM. Sredstva su obezbjedili mještani Mjesne zajednice Koprivna i opština Modriča. Radove je izvela firma „MG MIND “ DOO iz Mrkonjić Grada. Asfaltiranje Vasiljevića puta je planirano Programom kapitalnih ulaganja na području opštine Modriča za 2011. godinu.

Presjednik Savjeta MZ Koprivna Jovica Marković je istakao: „Sretni smo svi, atmosfera je svečana, drago nam je što je put asfaltiran, biće još poslova koje treba odraditi. Zahvalio bi se svima koji su dali učešća u asfaltiranju puta“. „Za nas ovaj asfalt znači puno jer smo ga dugo čekali i nakraju nam se želja ostvarila. Mještani su dali svoj doprinos koliko je ko mogao“ rekao je mještanin Miroslav Duronjić."Opštinski Bilten"

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1439734
DanasDanas391
JučeJuče410
Ova SedmicaOva Sedmica391
Ovaj MjesecOvaj Mjesec13263
UkupnoUkupno1439734