Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 72 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj višeNOVOGODIŠNЈI PRIJEM ZAPOSLENIH U INOSTRANSTVUTradicionalno kao i svake godine, danas 28. decembra 2010. godine načelnik opštine Mladen Krekić održao je povodom novogodišnjih i božićnih praznika prijem za radnike privremeno zaposlene u inostranstvu. Prilikom obraćanja načelnik opštine upoznao je prisutne o aktuelnostima i stanju na području opštine Modriča. Svojim prisustvom prijem su uveličali i učenici osnovne škole „Sveti Sava“ koji su prezentacijom projekta “Ja građanin“ predočili aktivnosti svoje škole.


„Danas smo imali lijepu, konstruktivnu priču oko dešavanja u našoj opštini. Čak smo imali i mali ugođaj gdje su djeca iz osnovne škole „Sveti Sava pokazali jedan projekat i time smo htjeli da damo do znanja da u Modriči postoje mali ljudi koji imaju svoje vizije, ideje, znanje. i htjeli smo da našim radnicima iz Modriče koji su zaposleni u inostranstvu pokažemo da to oni sve imaju. To je naše veliko bogatstvo i oni to znaju i cijeniti.


Danas je čovjeku puno srce kada se nađe sa ljudima sa kojima se nije vidio godinu dana i koji zajedno sa nama traže izlaze u jednoj situaciji koja je bila na području opštine Modriča. Zamolili smo ih da tamo gdje imaju mogućnost da nam pomognu u dijelu spajanja sa poslovnim partnerima, investitorima i da im stojimo na raspolaganju“, istakao je načelnik Krekić.


U neformalnom razgovoru radnici su postavljali konkretna pitanja ,uputili pohvale i sugestije na rad institucija opštine. Prisutni su se lično zahvalili načelniku za razumijevanje, podršku i pomoć koju pruža njihovim mjesnim zajednicama. U izjavi za medije Sanela Salkić i Mihailo Pejić su se zahvalili na prijemu u ime svih prisutnih.

(Opštinski Bilten)

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1439734
DanasDanas391
JučeJuče410
Ova SedmicaOva Sedmica391
Ovaj MjesecOvaj Mjesec13263
UkupnoUkupno1439734