VRIJEME PROLAZI ZAPISANO OSTAJE MZ KOPRIVNA MZ Koprivna Opština Nagrađuje Koprivljane
Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 74 Gäste online

****Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…****

**KRAJ**

www.koprivna.com

Pročitaj višeSkupština opštine Modriča


PRIZNANJA I NAGRADE,POVELJE,PLAKATE I DIPLOME


Povodom Dana opštine, Skupština opštine Modriča je pored pohvala učenicima donijela odluku da se dodijeli: jedna novčana nagrada, pet diploma, tri plakete i jedna povelja kao najviše društveno priznanje naše opštine.

Novčana nagrada dodijeljena je KUD- u "Koprivna" iz Koprivne, za izuzetan doprinos u oživljavanju tradicije i običaja svoga kraja. Nagradu je uručio odbornik Radovan Milinković predsjedniku KUD- a Koprivna Branislavu Puranoviću.

Brankici Popović- za postignute rezultata u realizaciji projekata strateškog plana ekonomskog razvoja opštine Modriča te projekata izgradnje i obnove školskih i zdravstvenih ustanova na području opštine Modriča;

Opština je i ove godine dodijelila novčane nagrade za najuspješnije poljoprivredne proizvođače. Brankica Popović, načelnik odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti je uručila nagrade:Boži Vukašinoviću iz Koprivnske Trebave, za ostvarene rezultate u tovu junadi i svinja


НАГРАДЕ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА

Награде за сеоско домаћинство припале су: Драгану Гаврићу из Горњих Кладара, Миленку Керићу из Ботајице и Јовици Марковић из Копривне.

Награде су додељене са циљем стимулације пољопривредне производње.

Januar 2010


STALNA IZLOZBADa u crkvenoj zgradi Vaznesenja Gospodnjeg u Velikoj Rijeci ima Stalna Izlozba vecina Koprivljana to nije znala.Takvim bogatstvom gotovo da se i veca mjesta nemogu pohvaliti.
Vidjevsi izlozbu da se primijetiti da je Koprivna u proslim vjekovima pored prirodnog bogatstva imala ljude o kojim se i danas prica.
A kad bih rekli da je Koprivna imala Kneza,Solunske dobrovoljce,visoko skolovane ljude,konake,mlinove,citaonice,porodice sa sedamnaestoro djece,ratne zarobljenike koji se pjesice iz Njemacke vratili u Koprivnu, onda moramo priznati da je to jedna bogata istorija sela.
Mozda bi pored ove izlozbe trebala i jedna iz novijeg vremena,Koprivna danas jos vise ima tog da pokaze.Imamo pisce,umjetnike,profesore dokrore... i medju njima rano preminulog predsjednika Republike Srpske Milana Jelica rodjenog Koprivljanina.
Stalnu Izlozbu prilika je pogledati svakim danom,zainteresiranim Puranovic Branislav stoje rado na usluzi.
Vise o Izlozbi moze te vidjeti u Galeriji slika.

Decembar.2009

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1439734
DanasDanas391
JučeJuče410
Ova SedmicaOva Sedmica391
Ovaj MjesecOvaj Mjesec13263
UkupnoUkupno1439734