VRIJEME PROLAZI ZAPISANO OSTAJE
Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 448
Weblinks : 16
Wir haben 53 Gäste online

*** KOD GORDANA KRAJIŠNIK ***

POZIVNICA

LOVCISVEČANO OBILJEŽEN VIDOVDAN - DAN OPŠTINE MODRIČA
Svetom liturgijom, polaganjem vijenaca i svečanom sjednicom Skupštine opštine građani opštine Modriča na svečan način obilježili su Vidovdan - Dan opštine Modriča. Obilježavanje Dana opštine počelo je služenjem svete liturgije i parastosa poginulim borcima za Republiku Srpsku u svim pravoslavnim hramovima na području opštine Modriča. Ispred Spomenika borcima za Republiku Srpsku u Modriči održan je poetski čas u okviru kojeg su sveštenici srpske pravoslavne crkve služili pomen za poginule borce nakon čega su prisutni položili cvijeće na spomen obilježje.
Cvijeće su položili načelnik opštine Modriča Mladen Krekić i zamjenik načelnika opštine Nikola Savić, predstavnici Skupštine opštine, predstavnici Opštinske Boračke organizacije, Opštinske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, Udruženja ratnih zarobljenika i logoraša opštine Modriča i brojni prestavnici preduzeća, udruženja, ustanova i političkih partija. Nakon toga načelnik i zamjenik opštine, predstavnici Skupštine opštine i Opštinske boračke organizacije položili su cvijeće na Spomenik borcima NOR-a.


Zamjenik načelnika Nikola Savić uručio je plaketu:


Slavki Vidoviću iz Koprivne, za doprinos u radu i afirmaciji SRD „Optima“ lovačkog društva „Majna“, te doprinos u aktivnostimaza prosperitet svoje mjesne zajednice i afirmacije porodica poginulih boraca u društvenom životu.

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
Weitere Beiträge...
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1366131
DanasDanas46
JučeJuče426
Ova SedmicaOva Sedmica864
Ovaj MjesecOvaj Mjesec10681
UkupnoUkupno1366131